mandag 8. mars 2010

Dag 2. Tur til Las Palmas

Lat meg fyrst slå fast. Debatten om bruk av setebelter i buss er ikkje like heit her nede som heime. Turen heim frå Las Palmas i dag gjekk 52 km på motorveg for full pinne med ca 15 ståpassasjera deriblandt oss fire.
Altså har vi vore på dagstur til Las Palmas i dag. Der inntok me lunch på restauranten McCarthy's. Der vart det både god mat og god drikke.
Restauranten ligg i ei gågate og hadde nokre utebord som me fekk plass ved etter litt listig venting. Medan vi sat der kom jammen sola også så det vart rett så fint.
Las Palmas er ein "ordentleg" by med 350 000 innbyggarar (Bergen ca 250 000). Når eg skriv "ordentleg" meinar eg by med alle funksjonar ein by skal ha og med byggningar frå mange tidsepokar- Ein ordentleg fin by det vesle me såg i dag

Været generellt har vore mildt, ca 24 grader, og heilt vindstille, Eit ypparleg vær for utflukter, men det er enkelte av oss som ynskjer å komma i gang med solinga. I morgon og onsdag melder Yr om delvis sol så då håpar eg at det skal berga husafreden framover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar