lørdag 13. mars 2010

Gåtur til El Faro


I dag har spaserturen vår gått til Fyren, El Faro som det heiter på lokalspråket. Ein fin tur som kan takast to veger. Me kan gå i strandkanten rundt heile Maspalomas-ørkenen eller me kan gå gjennom bebyggelsen i Maspalomas. Me gjorde det siste begge vegar. Ein tur som går på breide fortau og gangvegar heile vegen.

Som her vert bevist, været var ikkje noko å sei på. For at ingen skal tru at me lyg stillte KA seg opp ved ein gradestokk av det store slaget
Mange slags tilbod er det langs vegane. Her ser de over elva til kamelridinga. Her kan du få vera med på kamel-rideturar rundt i utkanten av og kanskje litt inn i den vesle ørkenen her.
Maspalomas er kanskje mest kjendt for golf og hyttebyar. Her har me teke bilete ned på ein av desse hytteklynjene. Som dei lokalkjende sikkert vil oppdaga er biletet teke i bakken oppatt til Playa del Ingles.
Dette var ein liten minireportasje frå kara-turen. Damene har halde seg ved bassenget i heile dag så dei er etter kvart vorte noko sydlandske i utsjånad. Bileter av denne aktiviteten får me inntil vidare ikkje legga ut til ålmenta.
No sit me og vurderar å dra på båttur frå Arguineguin via Puerto Rico til Puerto de Mogan og retur. Den som kikkar innom her i morgon vil sjå om det blir noko av då.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar