lørdag 26. mars 2011

Snart karnevalopptog

 Dagens blogg blir nermast ein biletblogg, men fyrst litt om trapper. Det seiest at Puerto Rico er full av trapper, men ei lang trapp har me her på Playa ogso og den er verkeleg lang. Denne trappa er det Alice poserar i her, på veg opp til startstaden for kveldens karnevalopptog.
 Ei mengd bilar er omgjort til karnevalvogner. Det er semihengarar som er ombygde for formålet og som blir dregne av lokale lastebilar og fleire gamle bussar som er permanent ombygde for formålet.
 Dragartistar er i stort fleirtal i desse opptoga. Her står to av dei, halvferdige med påkledninga, og vinkar til fotografen.
 Her ser de ein annan "veninnegjeng" som står og ventar på at klokka skal bli 17.00 og opptoget kan starta.
Vi får også ta med ei ekte veninnegruppe som sit og ventar på at toget skal starte. Også mange av publikum er utkledde. Desse er mest truleg slike som er her for å sjå på.
Snart kjem toget forbi her i gata der me bur. Då skal me ut og sjå. Det er eit yrande liv når det kjem. På tusenvis publikum kransar allt no gaten langs ruta dei tek. Aller gater som blir berørte er forlengst stengde for biltrafikk og politi patruljerar overallt for å sikre framkommelegheit for opptoget som er kilometervis langt.

1 kommentar: