fredag 1. april 2011

Festleg kveld i Puerto Rico

 
Han svinger sin dame så yndig og lett, nesten kokett, blir aldrig trett.
I går kveld var me til Puerto Rico (porten inn til dei rikes verden?). Der hadde me avtale om å besøka to grupper lustringar på sydenreise. Her ser de den mest røynde av oss svingar sin dame på dansegolvet. Men fyrst var det middag.
Heile 12 var me til bords då me hadde samlast alle saman. No vart det ikkje gjort noko stort tema utav det, men den observange blogglesar kan kanskje sjå ein nyfeira 50 åring ved navn Ottar i bakgrunnen.
Etter bordseta gjekk turen til dansing og allsang. Stadig var det trongt rundt bordet vårt. Som de ser under var stemninga god og me mora oss kongeleg alle saman

 I dag har eg og Alice vore på handletur eller kikketur kan me kanskje kalle det for det blir mange timar studering for kvar handel som blir gjort. Men det er vel det som er stasen etter som eg forstår. Her eit bilete teke med det nyinnkjøpte kameraet mitt. Det er teke i det me tok oss ein liten pust i bakken på veg heimatt.
Været er stadig like strålande og værmeldinga er prima fram til onsdag. Då vender me nasen heimover  og blir plutseleg meir opptekne av vårteikn på indre Vestlandet.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar