mandag 4. september 2023

Dag 4. Kviledag

 

Det de ser her er eit av areala på badestranda som er avsperra til utklekking av skilpadde-egg. Som de sikkert veit kryp skilpaddene på land og legg egga sine nedgraven i sanden og her ser det ut for at befolkninga, både fastbuande og turistar, tek godt vare på dei.


Frå hendingane i går kveld vel eg å servere dykk ein video som viser ein måte å lage i stand irish coffee.  Min, til no, favorittkelnar til å lage denne drikkevara har fått ein konkurrent i denne dama. Slik er det og det må me berre leve med.


Slik såg den ut etter fyrste smaksprøven og den var like god som den var underhaldande tilbereda.


Siste biletet i dag er frå den vesle feiringa me hadde på heimveg i går. Kva me feira veit eg ikkje men dama i baren gjorde ein lystig kveld enno eit par knepp lystigare og takk for det.

I dag har forfattaren berre lata seg i rimeleg nerheit til hotellrommet så meir er det ikke å melda om. Det går også mot at me tek middagen heime på hotellet, me fire i lag, i kveld.

No er det berre to heile dagar att av tida vår her nede i sola. Torsdag klokka 10.30 kjem drosjen og hentar oss og køyrer oss til flyplassen. 

Takk for i dag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar