lørdag 2. mars 2019

Den tredje dagen tek ende.

Bilete som markerar starten på dagens vesle sydenrapport syner bassengområdet vårt slik det ser ut frå fruens faste plass.
 Den tredje dagen er i ferd med å ta ende og me hugsar stadig kva som hender for det er ikkje mykje. Det var heller ikkje meint som noko opplevingsferie, men fyllt av late dagar i sola.

 I går kveld gjekk turen til Kasbah att, med  middagen servert oss på restauranten Padaban. Deretter flytta me oss ut til eit bord med utsyn til dans til spanske rytmar. Her er det ein-manns-orkester kvar kveld som syng og spelar til dei som vil høyre på eller danse til.

 I dag har me gått tur. Me prøvde oss på gangpromenaden langs sanddynene sjølv om me visste at vinden tek godt der nede. Og vind og sanddrev vart det. Med auger, øyrer og nase full av sand nådde me etter kvart fram til ly for vinden. Som de ser var det fleire som hadde tenkt samme tanken. Sjeldan har me sett det så fullt under presenningtaka på ein føremiddag som i dag.

 Vel framme til målet vårt for dagens tur smaka det godt med eit ekstra stort glas drikke.

Dette er ein populær doning å leige for tida. Den er elektrisk dreven og for 15 euro pr time kan du trille rundt på ein rett så komforabel måte.

Det beste i livet er gratis heiter det. Det gjeld for denne bloggen også så noko angre eller klagerett finns ikkje om du no føler du har kasta vekk 5 minuttar av ditt liv med å lese dette.

Har du fem minuttar til overs i morgon så kjem det vel noko då også.

Takk for i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar