mandag 11. mars 2019

Nest siste dagen, til Las Palmas


I går oppdaga me at gode gamle Hurtigruta er gjenoppstått på sin gamle plass. Den ligg i ein byggmasse som vart råka av brann for fleire år sidan. Hurtigruta vart ikkje skada av brannen, men folkestraumen i dette området forsvann og då valde dei å flytte til heilt andre lokaler i ein heilt annan del av byen. Dette viste seg å ikkje vera nokon god ide og altså. no har dei valt å flytte attende til dei gamle lokalene.

Gårkvelden starta med middag på restauranten Guarapo og dette er grilla sverdfisk som Alice valde.

 Medan eg bestillte andebryst. Denne restauranten ligg rett ved utgangsdøra vår og er rekna som ein av dei beste på heile Maspalomas. Likevel vart det ikkje til at me valde denne staden før på turens tredje siste kveld. Det kan ha med det å gjere at det er litt "finare" her men fyrst og fremst skuldast det nok at når me fyrst skal ut blir det liksom litt tuske at turen vert berre 10 steg under open himmel.


I dag gjekk turen med buss til Las Palmas. Navnet betyr palmene og palmer er det mange av og alle stadar. Me hadde ikkje noko mål for turen så me gjekk for det meste å rusla i gatene berre for å oppleva storbyen.

 Men mat måtte me ha her også og her ser de forfattaren sjølv legg innpå med pasta carbonara.

 Som siste stopp på turen vart det kvar sin is under trea i parken like ved sida av busstasjonen.

Eit snapshot av eit Norwegian-fly, nyss slept bakken frå Aeropurto Gran Canaria, i det bussen vår susa motsett veg med oss på veg heim til "hytta", avsluttar skriveria i dag. Eit slikt fly sit me også i om to dagar.

Takk for i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar