søndag 5. april 2009

Bryllaup

Så er søndagen kommen og det er på tide å oppsummera litt frå gårsdagen. Me fekk oppleva eit stilfullt og koseleg bryllaup i går. Som biletet viser var også Marianne og Petter vel forlikte etter vigsla.
Me fekk i går testa om ein bygning som vart bygd til messe og overnattingsbygg for kraftutbygging, deretter har vore både psykiatrisk institusjon og kommunal sjukeheim, også kan tryllast om til stilfullt festlokale.
Svaret er eit rungande JA. Bygget er rikeleg godt nok. Det er sjølvsagt ikkje like stilfullt å skrida inn i vestibylen på Gaupne Hotell som det er på Plaza, men det er stilfullt nok. Det som er avgjerande om me skal trivast og om eit festarrangement er vellukka er betjening. Her vil eg påstå at ho Jorunn Solstad og staben hennar skåra høgt. Hennar innstilling om at alle spørsmål kan besvarast med JA, gjer at me alle blir inspirert til å gjera vårt beste.
Maria Næss sine velsmakande kunstverk gjennom ein 5 retters middag var sjølvsagt det som gav råma til heile festen. Ein strålande service frå betjening gjennom heile bordseta var også med og gjorde festen til ei oppleving.
Allt i allt eit prima arrangement og ein verdig start på resten av dei to brudepara sit liv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar