onsdag 2. mars 2016

Tur til San Augustin.


Eg startar dagens blogg med eit bilete frå "hereinkvelden". Me var innom den norske puben Naboen så raskast og der var det dansebandkjendis på podiet. Det måtte sjølvsagt forevigast og her er resultatet.


I dag har me brukt det meste av dagen på ein spasertur til San Augustin. Her er det kjende motivet, stranda på Playa del Ingles der promenaden startar..


Derifrå og heilt til San Augustin går det gangveg langs stranda. På ein dag som denne då sola ikkje heilt ville trenga gjennom disen var det folksomt på promenaden.


På vår veg traff Alice på kjentfolk. Skal lure på om det var ein årdøl. Eg kjende han i alle fall ikkje. 


Me hadde med vår forholdsvis nyinnkjøpte selfistong, eller navlestong som forfattaren Ragnar Hovland namngav ho. Denne tenlege reiskapen som gjer at me kan fotografere oss sjølve heilt utan fotografhjelp. Dette bilete er teke like før endestasjonen som var det mørke, ruskete hotellet til høgre på bilete under.




Der vart det ein pust i bakken og ein liten øl for tørsten på endestasjonen før me gjorde vendereis. Som de ser, navlestonga måtte fram her også.


Grunnen til at desse to damene får vere med i dagens reportasje er at dei kjem på heimesidene til Nasjonalforeningen for Folkehelsen. Som den ivrige nærradiolydar vil hugse var dei i studio og marknadsførde helselagsarbeide vedkommande demens for ei tid sidan. Denne praten og bilete av dei aktive damene vert altså utlagt på Nasjonalforeiningen sine heimesider.

No ventar me snart besøk. Då trur eg me etter kvart dreg til danserestauranten Skansen på Yumbo-senteret for middag og underhaldning.

Korleis det går får de kanskje veta i morgon.

Takk for i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar