lørdag 7. mars 2020

Fyrste reisebloggen 2020

No er me framkomne til Playa del Ingles og tildelt suite på Corona Blanca. Eit navn som er lett å hugse i desse tider, men sidan det er føya til blanca som betyr kvit høyrest det litt mindre skummelt ut tykkjer er i alle fall.

 Og suite er det i alle fall ikkje. Ikkje på nokon måte så fint og koseleg som i brosjyrane men det er ok. Her er me sessa på verandaen vår med kvart vårt glas vitamina.

 Åttande og siste etasje gjev lite innsyn og finfin utsikt, men den ligg slik til at me misser sola tidleg på dagen. Kor tid veit me fyrst i morgon.

 Då er det fint å finne ei noko vaklevorn men trygg spiraltrapp som er berre vår.

 Og oppe der fann me vår eigen rett så store takterrasse der sola skin frå morgon til kveld, To solsenger, bord med to stolar, parasoll om det skulle bli for mykje av det gode og fint nysådd kunstgras over heile hagen vår.

 Og om me reiser oss opp så er utsikten nett like fin her frå niande etasje, også kalla taket.

Det var alt for i dag. Me er fornøgd med husvalet sjølv om me ikkje ser noko grunn til å vise bilete frå innsida. Den gjer nytten den også sjølv om svarte golvflisar i ein trang gang ikkje gjev det beste fyrsteinntrykket. No går snart sola ned frå skyfri himmel og då dreg me ut for å ete middag. Vekkjaruret ringde klokka 5.00 i dag tidleg så etter middagen vert sikkert ikkje kvelden vidare lang for oss.

Fortsetjing fyljer i morgon på omlag same bel.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar