torsdag 27. mars 2014

Nest siste dagen


 No går tida fort mot avreise. Difor vil eg i dag forsøke å presentere for dykk buplassen vår desse 2 vekene. Det er 12. turen vår hit og alltid har me budd på samme staden. Jardin del Sol heiter det, eller Solhagen som det hadde vorte på norsk.

Bassenget og området rundt er sjølvsagt viktig. Det består seg av eit stort basseng som snor seg mest heilt rundt ein poolbar i midten. Den eine enden er både brei og djup medan den andre enden, den som visar på venstre biletet over er så grunn at den eignar seg for born langt ned i alder. I tillegg er det eit barnebasseng som er heillt avskild frå det store.

 Dyreliv har me også innanfor ringmuren vår. Fem eller seks skillpadder og to kattar. Nokon nyt sola som oss medan andre vel å gjøyma seg i skuggen.

Det er ikkje tilfeldig at det har fått namnet Jardin eller hage på norsk. Husværa er  bygd som ein mur rundt hagen og bassengområdet. Me disponerar to etasjar der fyrste etasje inneheld opphaldsrom med kjøkenkrok medan det er soverom og bad oppe. Mykje blømande planter og palmer som vert svært godt ivareteke dekkar heile området mellom og langs gangvegane som trengst.

 Slik ser uteplassen vår ut med kombinert inngangs og terrassedør. Biletet er teke langt på dag. Det forklarar soltilbedaren sin vesle friminutt med kvitvin og kryssord i skuggen.

Her er til slutt eit bilete frå den "veggen" me bur på.
No går turen snart til Puerto Rico der me skal møte to blad Kjell med familie. Sidan dette er favorittplassen til dei fleste lustringar her nede vert me ikkje forundra om me treff på fleire kjende på vår tur. Om det skal  de få høyre allt om i morgon.
'
PS Me fekk oss litt av eit sjokk for litt sidan. Norske nettmediaer melde om eit passasjerfly som hadde styrta i havet rett utanfor strendene her. Me var noko i tvil om det kunne vere sant sidan dagleglivet her gjekk som vanleg. Ikkje hadde me høyrt smell eller plask og ingen andre sirener enn ein og annan sjukebil som gjev eit lite tut i blandt, sikkert på veg med ein normann med solstikk.

Som de veit, det var ein feilmelding. Det dei hadde sett var ein båt, noko som ikkje er så oppsiktsvekkande på havet så aksjonen vart avblåst.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar