lørdag 22. mars 2014

Laurdag og halvegs

Tida går fort. I dag er det ei veke sidan ferien starta og me har ei veke att til me må snu nasen mot nord. Me har vore heldige som slapp unna siste vinterværet og håpar våren er kommen innan neste helg.

Gårdagens middag vart innteken rett rundt hjørna her på enklaste vis. Hovudretten vart for min del ein enkel pastarett. På enklaste vis er kanskje litt missvisande då desserten vart karamellpudding, irish coffe og resten av raudvinen frå middagen. Eg kan love at dette ikkje vert  standarden for eit enkelt måltid når me kjem heim.

 I dag har turen som vanleg gått til strandsona med heimvegen lagt i ein omveg opp desse trappene frå handlegata. Deretter gjekk me gangvegen ut til hotellet vist på biletet under. Det heiter Hotel Riu Palace Maspalomas og er eit av dei finaste hotella her.

Dagens storhending er hueinnkjøp. Eg har investert i ny caps etter at den forrige bles på fjorden ein sein nattetime i fjor sommar i båt frå Skjolden til Luster.

Kva kvelden vil bringe veit eg ikkje enno men det høyrest ut som at ein del av reisefølgjet har planar om å oververe ein viss engelsk fotballkamp på tv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar