fredag 21. mars 2014

Fredag

Torsdagskvelden vart nytta som antyda i siste blogg. Det blei tur på oss alle seks til Kasbah og pizza på Padaban. 
Deretter vart det tidleg avskil med dei to systrene Solvoll frå nabobygda og så rett heim og i seng for oss alle.
Bileter frå kveldens matøkt har eg ikkje, men eit bilete frå midt på dagen får duga. Dei som sjølve har vitja Playa del Ingles kjenner sikkert denne plassen. Dansegolvet på Kasbah der det yrer av danseglade i alle aldrar og med alle slags dansekunnskapar kvar einaste kveld. Her ligg han aude og nerast forleten. Berre ein einsleg kar sit der, kanskje drøymande om den kvelden han svinga sin dame så yndig og lett.


Naboen til Kasbah, kjøpesenteret Metro er i ein elendig forfatning. Her var det brann for eit års tid sidan og ingenting er gjort sidan. No er dei fleste flytta herifrå også frå det som ikkje er direkte skada av brannen. Me ser i dei lokale avisene at det er planar om ei større renovering her så dette vert nok etter kvart rive.

 Den norske brune puben Hurtigruta har også gjeve opp her og er flytta til andre sida av byen i nerleiken av hotellet og danserestauranten Playa del Sol


Så nokre ord om vår spasertur i dag. Etter fleire giddalause dagar bestemde me oss for å dra på langtur i dag. Her ser de frå starten på turen vår, fyrste delen av strandpromenaden mot San Augustin.


Halvveges framme kunne me konstatere at byggverket i sand som før har vore avbilda halvferdig, er ferdig. Som de ser har det vore ei lokal snøbye her også




Etter ein god time rask gange var me tilendes på stien. Den endar opp i ein hotellhage der det er nokre bord for tyrste gåturistar også. Her ser de utsikt frå bordet vårt. Det er Playa del Ingles de ser i det fjerne.

På heimveg kunne me konstatere at også den lokale Røde Kors avdelinga har plukka fram scooteren sin. Kanskje det er snøfallet på sandslottet som har sett dei i beredskap.

Nok tullprat, no nermar kvelden seg her. Sola nermar seg horisonten og familiens soltilbadar har vendt attende frå sin faste plass langs bassengkanten. No står det berre att å komme seg ut på byen for eit middagsmåltid. Noko rangling trur eg ikkje det blir. Det vil forresten visa seg i morgon på denne tid.
Takk for merksemda, me tenkjer på dykk heime i vinterveret.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar