onsdag 26. mars 2014

Den tredje siste dagen.

 Ikkje for å gjera nokon misunnelege, men eg startar dagens blogg med å visa utsikta der eg sit og skriv desse orda. Som overskrifta antydar går det mot slutten på dette ferieopphaldet. No er det meste av denne dagen oppbrukt. I kveld skal me berre rundt hjørna for ein matbete deretter rett heim.


I går kveld hadde me ei viktig oppgåve som me var spente på om kunne gjennomførast. Hadde Antonio klart å skaffe to hekla 90x90 dukar. Sist me var der var han utseld men lovde på tru og æra at han skulle klara å skaffa to gjennom ein kollega. Som de ser hadde han skaffa dukane, dei ligg fint innpakka på bordet. I tillegg har han med ein duk over armen, heftig argumenterande for at det blir aldrig for mange salongborddukar i ein heim langt mot nord. Det blei ikkje meir dukhandel enn dei to planlagde, men som de ser er både kjøpar og seljar strålande fornøgde med handelen.


Etter middag og dukhandel gjekk  turen dei fåe stega vidare til Hurtigruta. Ein norsk pub som har eksistert i mange tiår. I år har dei flytta og dette var fyrste vitjinga vår til den nye staden. Om det skulle interressera, Irish Coffe, Vetrano, Baileys og kaffi var menyen vår her. Visste de forresten at nordmenn er dei fjerde mest baileys-drikkande folk iverda, målt pr innbyggar.

Me er alltid i trygge hender når me gjer oss i vegen på heimtur. Her er skiltinga i orden der me kryssar gata utanfor Hurtigruta.


 Kjøpesentert Yumbo er det største her på Playa del Ingles. Om kvelden er det eit yrande liv til langt på natt. Eg og Alice la heimturen ein omveg gjennom her for å lodde stemninga. Heldigvis vart me ikkje freista til anna enn å sjå, ikkje røre.

 Med eit bilete av gradestokken i det me nådde inngangen til buplassen vår i 23.30 tida takkar me for i dag. I morgon kveld skal me til Puerto Rico for å treffe kjenningar heimanfrå, men før det kjem det ei oppdatering til frå oss.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar