mandag 24. mars 2014

Mandag men ikkje blå.


 Gårdagen vart avslutta ein søndag verdig. Berre ein liten tur rundt hjørna for eit middagsmåltid avslutta med ein standard dram (bilete). Dette er noko me får "på huset" når me betalar for oss. Smaken er ikkje ulik karamellsaus så i går erstatta den desserten.
Det vart deretter tidleg i seng noko som resulterte at eg hadde fått nok av sengeligge kl 7 i dag tidleg.


 Heller ikkje dagen i dag har hatt i seg dei store utfordringane. Ein einsleg morgontur rundt i bilforhandlar-gatene i San Fernando for deretter å ta turen ned til stamkafeen vår ved stranda er allt me har føreteke oss i dag. Som de ser fekk me også i dag vindaugeplass så dette er i våre auger jamngodt med strandliv.
 Litt vind og relativt mykje sjø stansa ikkje folk frå å bade. Også rekka med turgåarar som nyttar stranda var både lang og folkerik i dag.


Sidan det ikkje er noko vidare å rapportera om frå vårt daglegliv vil eg i dag nytta høvet til å oppdatere dei av mine lesarar som er relativt kjende her nede, men ikke har vore her i det siste.
 I år er det mykje oppgradering av gatene på gang. Både asfalt og fortausheller blir fjerna i mange av dei gatene og områda som er mest nytta av fotgjengarar. Nye fortau blir deretter laga minst dobbelt så breie som tidlegare.
 Biletet over viser krysset der bakken ned mot stranda byrjar. Dette biletet er teke for nokre dagar sidan. Då me gjekk forbi der i dag var jobben ferdig.
 Desse to bileta over og under er frå området rundt kjøpesenteret Kasbah. Her er alle gatene oppgrevne og dei er i full gang med hellelegging og muring så heile området får ein betydeleg oppgradering og blir mykje meir fotgjengarvennleg.  Biletet under viser den store rundkøyringa utanfor øverste inngangen der mest heile området no blir forbeholdt fotgjengarar.

Dette får vere nok for i dag. Det kveldar snart og då er tida inne for middag. Tilbereding av middag overlet me til dei profesjonelle kvar dag. Kven som får oppdraget er ikkje bestemt enno.

PS Siste nytt: Det blir middag på Spisestuen og kanskje ein handel med dukseljar Antonio i kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar