mandag 26. mars 2018

Reiseblogg 12. Innspurt.

 Det vart tur til Nye Trollstua i går kveld, men det vart ein nedtur. Det er mange år sidan det har vore noko å skryte av maten dei serverar der, men i går var det rett ille for å sei det som det er. Me kjøpte oss schnitzel men den var både liten, turr og oversteikt. Kalde kokte grønsaker er heller ikkje etter min smak.
Pluss for ok lokaler som til stadigheit får oppdateringar og greie personaler. 

 Ein skikk her nede er at me får ein liten skvett av eit eller anna, oftast ein søt likør, når me betalar for oss. Heller ikkje dette var dei heldig med denne kvelden. Ei miniutgåve av noko som skulle etterlikna irish coffe som rett og slett smaka vondt.

 Me holdt oss til det norske denne kvelden. Etter Trollstua gjekk turen til Naboen. Dette vart ein ordentleg opptur. Ein innleigd trubadur gjorde det til ei fryd å sitte og nippe til eit glas og nynne med. Det vart visst litt bombardering med telefonsnappar av ymse slag heim att til ein av våre lokale trubadurar også. Til vårt forsvar må det seiast at det var godt meint og hensikta var å lata andre også ta litt del i den gode stemninga me opplevde.

 Rundt midnatts tider strena me heim att og det var godt å sjå att kjennemerka utanfor der me bur. Eg har vel tidlegare fortalt om dei kanskje lugubre aktivitetane som føregår i kjellaren vår.

 Her må det presiserast at fruen står og granskar menyen til denne kveldens utvalde serveringsstad og er på ingen måte på veg ned i syndens hule. Me gjekk inn døra til venstre begge to.

Der kunne me konstatere at temperaturen var nøyaktig 20 grader ved midnatt. Det er å leve med.

I dag har me ikkje gjort stort anna enn ingen ting. Dei fyrste skyene på denne turen såg me på føremiddagen i dag så shopparen blandt oss tok turen ut i det ukjend og kom heim med nye skor. Det var tydeleg at ho var kry både for å ha utfordra komfortsona si og for skokjøpet.

No har me att ein dag i fri dressur i sola deretter vert det pakking og heimreise onsdag.

Takk for i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar